реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Відтепер у Криму - перебої з електрикою

У середу, 26 листопада, в Криму був введений графік аварійних відключень електроенергії Постачання електроенергії з материкової України здійснюється за однією високовольтної лінії з чотирьох існуючих.

«Високовольтна лінія (ВЛ) класом напруги 330 кВ Мелітополь - Джанкой і ВЛ класом напруги 220 кВ Каховка - Титан із середи відключені компанією НЕК «Укренерго»; ще одна високовольтна лінія класом напруги 330 кВ Каховка - Островська виведена в ремонт... з 17 листопада 2014 року», - повідомляють в Крименерго.

Наразі енергопостачання Криму з материка здійснюється по одній високовольтної лінії Каховка - Джанкой. Крім того, повідомляється, що наказ про обмеження рівня навантаження на 50 МВт надійшов від Крименерго в 11.42. На момент введення ліміту абоненти Криму споживали близько 770 МВт. Причиною обмеження став дефіцит енергопотужностей в об´єднаній енергетичній системі.

Введення лімітів вже позначилося на енергопостачанні міст і селищ Криму: вдень у середу деякі райони Сімферополя та інших міст, а також селищ було тимчасово знеструмлено, додає comments.ua.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська держкомпанія « Укренерго « на період з 2 по 30 вересня вводить обмеження поставок електроенергії магістральними мережами з материка.

Крім того, Україна обмежила експорт електроенергії в Автономну Республіку Крим на 50%.експрес



Теги:Сімферополь, електроенергія, російська окупація, Джанкой, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar