реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Відповідь польському другові

Телефонує сьогодні до мене мій хороший знайомий (поляк) і питає, а то правда, що ваш Зеленський має пів мільярда вже в офшорах ?

Я кажу - та дідько його знає. Я не рахую (сміюся).А він мені каже, та я знаю, наші вже по телевізору показали, це ж Коломойський всім заправляє у вас і він збагатився на кілька мільярдів від початку війни, а ми тут на тушонки вашим збираємо. Як це так.

Я кажу, ну заправляє у нас Залужний) А Зеленський, ну то таке, не хочу про це навіть говорити. Він каже ,що якісь "непрості" блогери там розслідування провели і все це показали.

Показали як зупинялися ракетні програми, як путіну в очі дивилися, як переконували, що атаки на Україну не буде, як планували за три дні взяти Київ...як готували Зеленського...і багато чого іншого, що я в принципі знаю вже давно, але дуже це дивно було почути від Броніслава. В кінці він до речі сказав, що тільки одну річ він не зовсім розуміє, хто ж тоді став на заваді російським планам щодо Україні ?

Ну я ж кажу- Українці стали. І Залужний, звісно. В іншому випадку, нас уже б не було як Нації.

Так я до чого це все...?
Я так бачу, що скоро уже весь світ дізнається правду, про те як в Україні готувалися до війни і як вибирали владу в 2019 році і до чого це призвело.Тільки от самі українці, так мабуть ніколи і не прийдуть до тями...тобто частина українців.

А жаль.
І нам прийдеться з цим жити.

Андрій ПАНЧИШИН



Теги:російсько - українська війна, Залужний, ЗСУ, Андрій Панчишин, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar