реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Відновити побите росіянами житло допоможуть іноземці

Актуальна інформація щодо ліквідації наслідків від падіння уламків російської ракети на території Чернігова станом на 16:00.

На даний час шляхом обстеження зафіксовано наступні об'єми пошкоджень:

багатоквартирний будинок, у якому пошкоджено 20 квартир — вибиті балконні рами та вікна;
23 приватні житлові будинки;
чотири магазини.
Інформація щодо постраждалих людей не надходила.

На місці події розгорнуто мобільний пункт обігріву. Триває ліквідація наслідків, як повідомляв раніше в.о. міського голови Олександр Ломако, вибиті вікна закривають OSB плитами. Міжнародні партнери, які адресно допомагали постраждалим після ракетного удару 19 серпня, допоможуть із відновленням вікон і власникам помешкань, постраждалих сьогодні.

Системи електро-, тепло-, газопостачання у пошкоджених житлових будинках працюють у сталому режимі.

У Чернігівській міській раді 13 січня відбулася оперативна нарада з міжнародними партнерами щодо відновлення пошкодженого житла чернігівців. Данська Рада у справах біженців, People in Need, БФ «Рокада», УВКБ ООН допомагатимуть ремонтувати оселі, ліквідовуючи наслідки падіння уламків російської ракети.

Постраждалим вже роздали будівельні матеріали та набори швидкого реагування. А з понеділка почнеться здійснення допомоги з ремонту житла.

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако подякував партнерам за постійну підтримку міста та допомогу чернігівцям з відновленням їх осель.

З питань отримання допомоги можна звертатися з понеділка у відділ звернення громадян Чернігівської міської ради: вул. Шевченка, 9; тел. 676-476; 677-064; 678-668

Пресслужба Чернігівської міської ради



Теги:благодійники, відновлення житла, Чернігівська міська рада, широка війна, ракетна атака


Читайте також



Коментарі (0)
avatar