реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Вибухнуло!

В м. Носівка по вул. Мринський Шлях, 18 о 19 год. 14 квітня під час проведення ремонту автомобіля стався вибух саморобного балону, який використовувався як повітряний ресивер.

Внаслідок вибуху господар - Калинка Д.В., 1970 року народження, від отриманих травм загинув на місці пригоди; Золов Г.В., 1978 року народження отримав тяжкі тілесні ушкодження та був доставлений до Носівської центральної районної лікарні. Про це повідомило обласне управління з надзвичайних ситуацій.

Також в смт Ріпки о 20 год. 40 хв. 13 квітня під час проведення земляних робіт в господарстві по вул. Грициніна, 96 було виявлено гранту Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни. Місце знахідки охороняється. Знешкодження гранати планується здійснити 15 квітня піротехнічним підрозділом управління МНС України в Чернігівській області.

І -- обурливі факти з Чернігова: по вул. Одинцова о 16 год. 7 квітня водій автобуса ПАЗ-32054 здійснив наїзд на жінку, яка знаходилася на кінцевій зупинці автобуса. Жінка отримала травми та за медичною допомогою звернулася до Чернігівської міської лікарні № 3.

Та по проспекту Миру о 15 год. 30 хв. 12 квітня водій автомобіля ВАЗ-2108 не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив зіткнення з дитячою коляскою, в якій знаходилася дитина, 2010 року народження. Дитина отримала травми, мати дитини звернулася за медичною допомогою до травмпункту Чернігівської обласної дитячої лікарні.




Теги:наїзди, ДТП, аварія, вибух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar