реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Вибух на заводі

Сьогодні вранці на Ірванцівському торфобрикетному заводі у Новгород- Сіверського заводу стався вибух твердопаливного котла. Одна людина загинула і ще одна отримала травми.

Поліцейські Чернігівщини відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху. На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Новгород-Сіверського районного відділу поліції.
Як повідомили в поліції Чернігівської області, встановлено, що 60-річний кочегар котельні внаслідок вибуху загинув на місці події. Жінка, що також перебувала у приміщенні котельні, зазнала травм та була госпіталізована. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліція з’ясовує всі обставини та причини події в рамках провадження, відкритого за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей, або інші тяжкі наслідки). Її санкція передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Досудове розслідування триває.



Теги:Семенівська громада, Ірванцівський завод, ГУ НП в Чернігівський області, НП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar