реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Виборчий округ № 208: Руслан Секела викликає Олега Ляшка на політичні дебати.

28 вересня 2012 року кандидат в народні депутати у виборчому окрузі № 208 Руслан Секела запропонував своєму опонентові по округу Олегові Ляшку провести політичні теледебати, присвячені проблемам Чернігівщини

Зокрема Руслан Секела зазначив: «Я вирішив поспілкуватись з Ляшком у прямому ефірі, публічно перед виборцями, для того, щоби задати йому ті питання, які хвилюють людей. Наприклад про те, що він збирається зробити для вирішення проблеми в Ічнянському районі із незаконним використанням та забрудненням ВАТ «Ічнянський молочно – консервний комбінат» місцевої каналізації та води, як думає відремонтувати дороги в Талалаївці, що зробить для створення нових робочих місць для чернігівців».

Також планується обговорення ряду національних проблем, зокрема питання заборони приватизації сільського-господарських земель, реформи податкового кодексу тощо.

Дату та час теледебатів Секела пропонує вибрати Ляшкові, зі свого боку він зазначив, що скоріш за все дебати транслюватиме місцевий телеканал «Новий Чернігів» з оплатою ефірного часу 50/50. Олегові Ляшку на роздуми дали три доби.





Коментарі (0)
avatar