реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Вибір є завжди! Звернення партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка

Шановні друзі, знайомі, соратники та активні громадяни!

Довгими роками комуно-регіонали, змінюючи маски та політичні кольори, грабували і доводили до зубожіння чернігівців, щоб тепер за дешево перетворити наших знайомих і незнайомих стареньких на політичних повій, готових за 500 гривень продати майбутнє своїх онуків. Це роблять нащадки тих, хто вже утворював голодомори на Чернігівщині, фізично знищував, розділяв та намагався перетворити наших предків на худобу. Наші пращури вистояли, встоїмо й ми!

Задля протидії відновленню гідності та свідомості українців аферисти, що називали нас «бандерлогами», роками сіяли в наші душі зневіру та меншовартість, вкладали в наші голови тези - «всі політики однакові і немає між ким обирати», «всі результати куплені», «ваш голос нічого не вирішує». І все це заради продовження грабунку Чернігова та кожного з нас – захоплення міської землі, привласнення нашої спільної власності, введення монополій на перевезення та надання житлово-комунальні послуг. Все це тривало роками…

Не зважаючи на втілення стратегій запрошених російських політтехнологів та багатомільйонні підкупи, угрупуванню Соколова не вдалося суттєво спотворити результати виборів голосами корупціонерів та запроданців – нащадки Януковича і так звані «комуністи» отримали менше 30% голосів, а дві третини активних громадян в Чернігові попри все зробили свій вибір на корить України. І це факт!

До другого туру виборів Чернігівського міського голови вийшли Соколов і Атрошенко. Результат на стільки ж передбачуваний, на скільки й складний вибір. У лютому 2010 року багато хто також говорив, що не бажає обирати між Януковичем і Тимошенко. Мовляв, вони однакові. Тоді багато хто знехтував своїм правом на вибір, і замість їх інші обрали Януковича… А Янукович привів Україну до Революції Гідності та жертв Небесної Сотні. Нехтування громадянами своїх прав у 2010 році через чотири роки привело Україну до війни і тисяч смертей, сотень тисяч скалічених життів. Давайте будемо відвертими перед самими собою – це було не уникнення вибору, це і був вибір!

15 листопада у бюлетенях для голосування буде лише два прізвища: Соколов і Атрошенко. Інших прізвищ не буде, але уникнути участі у голосуванні – це передати свій голос продажним громадянам, адже чим менше виборців приходить на виборчі дільниці, тим ціннішим стає голос кожної політичної повії. Серед запропонованих кандидатів мій вибір на користь Атрошенка, адже Соколов – це очільник корупції міста та уособлення грабунку чернігівців. Мій вибір – лише шанс для Чернігова, і я не позбавлю своє рідне місто цього шансу.

Закликаю прихильників «Громадянської позиції» та активних громадян, а перед усім - очільників організацій дружніх політичних партій не уникати відповідальності та не передавати своє право вибору політичним повіям. Впевнений, що ми здатні вчитися на помилках, здатні до консолідації задля виведення Чернігова із багаторічної кризи.

Вибір є завжди. Все інше – від лукавого!
Слава Україні!

Олександр МЕЛЬНИК,
голова Чернігівської обласної організації політичної партії «Громадянська позиція»



Теги:Атрошенко, партія Гриценка, Соколов, вибори в Чернігові


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
В данной ситуации выбор черниговцев сводится к тому, какой глаз позволить выколоть. Левый или правый. Пофиг что ты выберешь, но ,по любому, останешься без глаза. Так что с тезисом "Вибір є завжди. Все інше – від лукавого!" автор явно либо перегнул, либо слукавил) Самое логичное в данном случае проигнорировать выборы и не тратить своё время. Тогда, по крайней мере, показатель низкой явки даст понять "победителю" кто он есть на самом деле.
avatar