реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ви нормальні?

Років 30 тому дрібний жулік та аферист Гордон, який ще не знав, що він "журналіст", "політик" і "політичний експерт", отримав кошти від комсомолу почав розкручувати Кашпіровського і Чумака, бо інтелігенцію необхідно було усунути від національних рухів.

Потім він розкручував віщуню тіпа бабку Марію-Стефанію, яка лікувала всі хвороби заговорами і матюками.
Далі він відзначився на просуванні проекту КГБ, а саме секти Марії Діві Христос, зі створенням армії-сектантів зомбі.

Потім він заробляв на рекламі пірамідок, які вирішували всі проблеми дурнів, котрі їх купували, стаючи не халявщиками а партнерами.

Потім він відкрив світу "контактера з космосом Петра" і заробляв на дебілах, які вірять у НЛО.
Потім на сторінках його газети табунами з'являлись живі й напівмертві зірки совєтського кіна та естради, всі ці Кобзони, Розенбауми, Боярські, Вінокури та Льви Лещенки - словом, вся та мерзота, яка і була нерозривним зв'язком з совком.

Наступний крок це просування регіоналів та московської попси, з пікантними подробицями інтимного життя.
На етапі просування совку, регіоналів та московської попси Дмітрій Ільїч робить концерти і телепередачі з ними і місцевими "ватниками". І простий совєтський народ, який вважав себе інтеліґенцією, за все це платив Гордону. І так він став відомим бізнесменом і журналістом-мільйонером.

І ось зараз я бачу людей, які орієнтуються на його думку, заглядають йому в рота або просто поширюють інформацію від "відомого політичного аналітика". Де ваші мізки, де ваше національна ідентичність та свідомість, де ваша тяга до знань і взагалі Ви нормальні?

Юхим КОЛОМІЄЦЬ



Теги:Дмитро Гордон, аферисти, Русский мир, Кашпіровський, Марія- Стефанія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Хорошая статья,автору респект.
avatar