реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Верховна Рада - без Фаріон, зате з Ярошем!

Лідер політичної партії "Правий сектор" Дмитро Ярош та заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов лідирують в 39 і 27 округах Дніпропетровської області відповідно. Але тут же проходять і 5 депутатів попереднього скликання.

З перевагою в півтори тисячі голосів перемагає на Донеччині і Юхим Звягільський - оглядачі відзначають, що в Авдіївці для проходження цього одіозного власника шахти імені Засядька не відкрилася жодна виборча дільниця. Саме Звягільський, як найстаріший депутат, відкриватиме перше засідання нової Верховної Ради.

Ірина Фаріон в мажоритарному окрузі Львова тільки на третьому місці - на першому представниця "Самопомочі".

У Кіровоградській області лідирує "співаючий ректор", власник ресторанів Михайло Поплавський, на другому місці - кандидат від Блоку Петра Порошенка.

В Закарпатській обл. в округах № 69, 71 та 73 на позачергових виборах Верховної Ради України лідирують брати Віктор, Павло та Іван Балоги.

У 47 територіальному виборчому окрузі Донецької області, до якого відноситься місто Слов'янськ, лідирує політична партія "Опозиційний блок". Нічому їх життя не навчило... В мажоритарному окрузі набирає більшість чоловік Наталії Королевської, бютівської власниці копанок - Юрій Солод.

У Києві кандидат в депутати по 217 округу Вадим Столар визнав свою поразку на користь командира батальйону "Азов" Андрія Білецького.
Також мають шанси потрапити під купол Верховної ради козак Михайло Гаврилюк, якого беркутівці голим водили на морозі, та сотник Майдану Володимир Парасюк. Перший балотувався у Київській, а другий - у Львівській областях.



Теги:Фаріон, Балоги, Михайло Поплавський, Ярош, Звягільський, львів, нова Верховна Рада, Слов'янськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar