реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Велике різдвяне шоу біг- бенду "BISSQUIT"

На радість чернігівцям і гостям міста артисти Чернігівського філармонійного центру створили концертну програму до Різдвяних та Новорічних свят. 25 грудня 2017 року на сцені філармонійного центру відбуватиметься грандіозне шоу незрівнянних хітів легендарних Френка Сінатри, Елли Фіцджеральд, Діна Мартіна, Ната Кінга Коула у виконанні наших блискучих артистів! Оригінальні костюми, вражаюча хореографія, чудові голоси – і все це під живу музику справжнього джазового оркестру – Біг-Бенду «BissQuit»!

У святковому концерті беруть участь: Біг-Бенд «BissQuit» (диригент - Нікіта Гірня); Заслужений артист України Сергій Сулімовський; Лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Марина Маккей; Лауреати Міжнародних конкурсів Ольга Печко, Олена Близнюк, Світлана Примак; Богдан Тонкошкурий, В'ячеслав Петрик, Олена Сетун, Володимир Балаба; Лауреат Міжнародних конкурсів Театр танцю "ЕКВАТОР"; ведучі Інна Василенко та Дмитро Обєдніков.

Артисти філармонійного центру вітають з Різдвяними та Новорічними святами і обіцяють своїм шановним глядачам яскраві і незабутні враження!

Віра ЛОБАНОВСЬКА



Теги:різдвяний концерт, Чернігівська філармонія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar