реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Вдячність

У номері 63 від 9 грудня 2010 року надруковано прохання керівника Чернігівської міської громадської організації інвалідів «Надія» В.І. Сало (Чернігів, вул.1-ої Гвардійської Армії, буд. 4, кв. 151, № тел.: 72-91-87) щодо можливості передплати газети «Біла хата» жінкам-інвалідам, які мають онкологічні захворювання.
Редакція повідомляє, що для Галини Шиш та Галини Ткач піврічну передплату здійснила Майя Карпівна ГИРИЧ із Чернігова, пенсіонерка.
Фаїна Петрівна ОМЕЛЬЧЕНКО, теж пенсіонерка з Чернігова, допомогла у передплаті на півроку аж чотирьом жінкам: Ганні Лознєвій, Тамарі Прядко, Світлані Жимолостновій, Тамарі Ніколаєнко.
«Так, може, давайте на три місяці, а не на півроку, оформимо передплату, а то Ви ж теж пенсію отримуєте, і чотирьом передплатникам для Вас забагато?» ¬— запитав я у Фаїни Петрівни, на що вона мені відповіла: «Я вже сама немолода, і хто знає, скільки мені відведено ще прожити, а я хочу для людей добро зробити».
Ось так, просто і абсолютно безкорисно жіночки вирішили конкретно допомогти людям, які конче потребують підтримки.
І це вдвічі вагоміше, бо зараз такий час, що всім виживати непросто. Газетам і газетярам — те ж саме. Та все ж колектив «Білої хати» з надією і великим оптимізмом дивиться у майбутнє. І цю впевненість, безумовно, надаєте ви, шановні наші читачі! Ви передплатили наш і ваш тижневик, а це свідчення того, що ми й надалі будемо для вас працювати. Отже, разом сподіватимемося на подальшу співпрацю. А ви, у свою чергу, не забувайте ділитися своїми враженнями від побаченого і почутого в листах до нас (вул.Воровського, 10, м. Чернігів, індекс 14000; [email protected] — електронна адреса) — надсилайте нам свої цікаві матеріали, діліться власним досвідом, розповідайте про своїх близьких, родичів, знайомих. Ми неодмінно знайдемо місце для таких розповідей на шпальтах нашого тижневика.
Зичимо вам усім міцного здоров’я, радості і достатку. Нехай у ваших оселях завжди пануватиме тепло, злагода та любов! Щасливого Нового року та веселих Різдвяних свят!

Редакція газети «Біла хата»



Теги:жінки, інваліди, безкорисливість, Вдячність, передплата, захворювання, турбота


Читайте також



Коментарі (0)
avatar