реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вчителів вакцинуватимуть примусово

Уряд підтримав пропозицію очільника МОЗ Ляшка щодо ОБОВ’ЯЗКОВОЇ вакцинації проти ковіду представників окремих професій, в першу чергу вчителів.

Того Ляшка, який у минулому році цинічно заявляв, що парки та сквери в Україні закривали заради психологічного ефекту. Тобто з подачі Ляшка українців залякували, щоб втілити в життя його імбецильне уявлення про протиепідемічні заходи.

Того Ляшка, який, агітуючи за вакцинацію проти ковіду, ніс маячню, що немає гарантій, що у людей, які перехворіли і знову інфікувалися, хвороба перебігає легше, як у вакцинованих. І що немає значення, який рівень антитіл у людини після перенесеної хвороби! Тобто заперечував природний імунітет, який формується в людей.
Того Ляшка, який сам захворів на ковід після вакцинації. Тобто своїм прикладом показав неефективність вакцин проти ковіду. Що, зрештою, підтверджує досвід Ізраїлю, в якому сьогодні спостерігається вибуховий ріст захворюваності на ковід після другої, третьої, а в декого четвертої дози вакцинації проти ковіду.

Того Ляшка, який стверджував, що "вакцина насамперед захищає від тяжкого перебігу хвороби, госпіталізацій. І ми не можемо говорити, що вакцинація зупинить вірус, але вона допоможе у разі зростання випадків не закриватися на карантин". Тобто сам заперечив колгоспний імунітет, на якому так часто наголошують пропагандисти вакцинації, а лише наголосив на нібито індивідуальних вигодах від вакцинації (ви цьом брехуну вірите?).

І тепер з подачі Ляшка українських вчителів будуть тотально вакцинувати. Як худобу! Бо лише в худоби немає вибору, лише худобу не питають про її згоду вакцинуватися. Хоча, звісно, всі вчителі підписуватимуть інформовану згоду. І в цьому весь цинізм шмигалів-ляшків. Вони роблять усе, щоб за свої злочинні рішення не відповідати.

Українських вчителів вакцинуватимуть, порушуючи Конституцію України та українське законодавство. Уряд примусить вчителів вакцинуватися всупереч позиції Мінекономіки та Омбудсмана України. І всупереч Резолюції ПАРЄ «Вакцини проти COVID-19: етичні, правові та практичні питання»
(https://pace.coe.int/en/files/29004/html), у п.п. 7.3.1 та 7.3.2 якої зазначено, що держави мають проінформувати громадян про те, що вакцинація не є обов’язковою і що ніхто не здійснює політичного, соціального чи іншого тиску, щоб зробити собі щеплення, якщо вони не хочуть робити це самостійно, та щоб ніхто не зазнав дискримінації, якщо він не був вакцинований.

Сьогодні ці шмигалі-ляшки нагнуть вчителів, а завтра вимагатимуть вакцинувати від ковіду наших дітей!
P.S. Є підозра, що все це ВАКЦИНОБЄСІЄ (© Марко Марченко ) пов'язано з тим, що спливає термін придатності понад трьох мільйонів вакцин (див. останній зняток). Які легше диктаторськими постановами Уряду "утилізувати" в українців, ніж потім морочитися з реальною утилізацією. Та й корупційну складову не варто відкидати. Це ж який ринок збуту для біґфарми! Якщо хтось думає, що вакцина безкоштовна, то він фатально помиляється – за них заплачено з кишень українців, тобто з Державного бюджету.

Андрій МОХНИК



Теги:вакцинація, Андрій Мохник, Моз, уряд Шмигаля, ковід-19, Ляшко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar