реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Вчителі, що балотуються від антиукраїнського блоку

У Семенівській об'єднаній територіальній громаді 29 жовтня - вибори. Балотуються представники різних партій - навіть від "Свободи" є. Кажу "навіть", бо цей район був і є під могутнім тиском російської пропаганди, хай зараз і ослаблої...

І все б нічого - партії у нас різні. Але коли вчителі балотуються від "Опозиційного блоку" - це не можна вважати нормальним. Звісно, вони скажуть - а що такого і какаяразніца, якщо навіть у парламенті є ця партія агентів Росії. Але ж - вчителі!

Якщо із бойками- новінськими всім все ясно, то мені не зрозуміло - якому патріотизму навчають семенівські вчителі та вихователі, що балотуються від антиукраїнської партії?

Навемо їх поіменно - Наталія Бєлоус (Костобобрів), Світлана Білобородько (Семенівка), Світлана Горіла (Тимоновичі), Тетяна Заслонко (Семенівка), Станіслав Захарченко (Погорільці), Сергій Паронько (районний відділ освіти), Наталія Рєпа (Семенівка).

Ага, мало не забув - школи у нас поза політикою і так-так, вчителі мають право брати участь у політичних ділах. Тільки лишається пильно поцікавитись -чого ж вони навчають, ці любителі партії русского міра?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Опозиційний блок, Семенівка, вибори в ОТГ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar