реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вбивці під егідою Кремля на вулицях Марселя

Навколофутбольні хулігани, саме ті, хто влаштував побоїща на мирних вулицях Марселя і Лілля, прилетіли до Франції чартерним рейсом Російського футбольного союзу. По суті - чартером Міністерства спорту, очолюваного Мутко. Як на Заході всім відомо, це не тільки високопоставлений чиновник, а й людина, наближена до Путіна. Хулігани з РФ прилетіли організовано і безкоштовно, за державний рахунок. Їхні особи будуть повністю встановлені. Списки пасажирів є у французьких спецслужб.

Але свіжа новина, яка стала надбанням європейських мас-медіа, практично зводить до нуля чергову брехню коментаторів російських ЗМІ про нібито навколофутбольні організації і звичайні для цього середовища «махачі». За інформацією французької поліції, у кількох «мирних уболівальників, які у відпустці або звільнилися», затриманих у Франції, на передпліччях виявлені ідентичні татуювання далеко не футбольного сенсу

Питання: це що за такої крилатий російський ведмедик прилетів в мирний Марсель? Та й що морська піхота «Супутник» з триколором має до футболу?
Як свідчать поінформовані джерела, набором навколофутбольних бойовиків на борт (місткість до 300 місць) займався Шпригін. Це - глава ВОБ, Всеросійського товариства уболівальників, неофашист, апологет «русского мира», людина Жириновського і Мутко.

Уточнимо, що саме завдяки заступництву Жириновського і, відповідно - Кремля, були організовані групи фанатів-ультрас, які спочатку колесили просторами «неосяжної», а потім були запхані в транспорт і відправлені до Європи.

Як повідомило авторитетне французьке видання «Лемонд», посилаючись на свої джерела, «частина російських« вболівальників »вже після затримання зізналася в тому, що вони завербовані агенти російських спецслужб, а їх кінцева мета - організація протистоянь і провокування терористичних актів з боку радикально налаштованих мусульман у Франції".
Яким же людиноненависником потрібно бути, щоб навіть в самій мирній обстановці в європейське свято футболу, планувати вбивства, теракти і протистояння. Світ не може зрозуміти, але зате це буденна справа для російських тварюк на чолі з Путіним!

Виконавчий директор Європейської мережі FARE по боротьбі з дискримінацією в футболі Піара Поуар також поставив під сумнів присутність в якості глави ВОБ Олександра Шпригін. Зокрема, він заявив, що така фігура (неофашист і просто придурок) в керівництві уболівальниками викликає занепокоєння в зв'язку з чемпіонатом світу-2018. «Наявність Шпригіна в офіційній російській делегації викликає занепокоєння. Це може говорити про зв'язок політиків найвищого рівня з лідерами ультраправих фанатів і радикальних націоналістів », - цитує Поуар інше авторитетне видання« The Guardian ». «У країні, де буде проходити чемпіонат світу 2018 року, не може бути такого, щоб нацистський рух мав вплив на футбол», - заявив Пуаро.

Якщо читачеві ці звинувачення здаються вигадкою або підтасовуванням фактів, прошу звернути увагу на деякі кадри наступного відео: