реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Василь Чепурний:"Це політичний клас винен, що виборець голосує за гречку"

Обговорення перспектив виборів по 206 чернігівському округу проходило організоване у Чернігові за участі експертів та політологів. Єдиний кандидат у народні депутати, що взяв участь в обговоренні - Василь Чепурний (Народний Рух).

Вибори на 206 окрузі скоріше нагадують війну всіх проти одного кандидата: таку думку сьогодні, 21 червня, під час засідання круглого столу, присвяченого перебігу виборів на Чернігівщині заявив політолог Юрій Паперний. Секретар окружної виборчої комісії Сергій Соломаха доповів, що тільки 8 кандидатів відкрили свої рахунки. А на його думку переможцем буде той, хто сформує всі 130 сільських дільничних виборчих комісій. Щоправда, останнє він сказав, коли журналісти в основному уже пішли - їм нецікаво...

Про маніпуляції говорили Володмир Вінниченко та керівник виборчого штабу одного з кандидатів Олексій Француз.

Василь Чепурний, як досвідчений журналіст і громадський діяч, різко зауважив: "Виборці - це споживачі. І якщо їх годувати весь час "Мівіною", то нема чого дивуватися, що іншого не їдять. А саме експерти, політологи, журналісти і сформували оце меню політичне. Не бідність виборців виною, що вони голосують за гречку. Вина ваша, експертів та політологів, що бачите тільки кандидатів, які крадуть. скажімо, на минулих виборах по 295 округу ви ж бачили тільки "маршала Гречку" і "Містера Гроші" - між тим, були хороші кандидати, з яких ви підсміювалися. Так хіба виборець винуватий, що голосує - за кого ви нав'язали! Оце маніпуляції!". Виборцю, як споживачу, треба дати розуміння: якщо людина до цього думала тільки про своє збагачення, то з якого дива вона, ставши депутатом, буде думати про Україну, а не про власне збагачення у більших масштабах!"






Теги:експертна оцінка, Василь Чепурний, Сергій Соломаха, округ 206


Читайте також



Коментарі (0)
avatar