реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Ваше серце послухають

22 - 23 квітня в Чернігові в приміщенні обласного драматичного театру імені Т.Г.Шевченка холдинг STADA CIS за підтримки Чернігівської міської ради почне соціальну програму «Відкрий своє серце».

Мета програми - актуалізувати проблему серцево-судинних захворювань в Україні, підвищити інтерес населення до свого здоров'я, розвиваючи культуру систематичних медоглядів для раннього виявлення захворювань.

У рамках проекту кваліфіковані лікарі-кардіологи кафедри кардіології та функціональної діагностики Київської медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика з 22 по 23 квітня будуть безкоштовно обстежувати всіх бажаючих за допомогою сучасного обладнання на спеціально обладнаному майданчику в приміщенні Драматичного Театру ім. Т. Шевченка за адресою проспект Миру, 23.

На основі отриманих даних, жителі Чернігова зможуть отримати професійні консультації кардіологів, оцінку свого здоров'я та поради з профілактики ССЗ. Крім обстежень, жителів міста чекають розважально-освітні активності від холдингу STADA CIS. Проект покликаний привернути увагу населення України до проблеми кардіологічних захворювань і необхідності проведення регулярних обстежень, повноцінного лікування та профілактики.

Майданчик «Відкрий своє серце» для всіх бажаючих буде працювати 22 квітня з 10.00 до 20.00 і 23 квітня з 9.00 до 17.00 у драматичному театрі ім. Т. Шевченка, проспект Миру, 23 (Красна площа).

Чернігів - перше місто туру «Відкрий своє серце» по трьох містах України. Далі соціальна програма переміститися в Кіровоград (25-26 квітня) і Кривий Ріг (29-30 квітня).

Євгенія ГАВРИЛКО



Теги:серцево- судинні захворювання, Відкрий своє серце


Читайте також



Коментарі (0)
avatar