реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Валерій Рябченко: «Наша спільна мета сформувати проукраїнську більшість в парламенті»

В місті Чернігові 23 жовтня 2012 р. в навчально-методичному центрі профспілок, пройшов круглий стіл на тему: «За чесні вибори».
На круглий стіл були запрошені чинний мер Чернігова Олександр Соколов, спостерігачі від ОБСЄ, представники УМВС в м. Чернігів та інші офіційні особи. Окрім міжнародних спостерігачів, з вищезгаданих представників, прийшов на зустріч тільки член окружної виборчої комісії від партії регіонів.

В роботі круглого столу взяли участь народні депутати України від опозиційних сил, депутати місцевих рад, кандидати в народні депутати по 205 та 206 округах, представники політичних партій та громадських організацій, журналісти місцевих ЗМІ.
На засіданні були розглянуті питання про використання адміністративного ресурсу під час виборів, застосування «чорного піару» та технологій «технічних кандидатів», також проведено загальну оцінку виборчого процесу та аналіз виборчого законодавства.

Кандидат в народні депутати по 206 виборчому округу від Конгресу українських націоналістів повідомив присутніх про поширення в деяких населених пунктах виборчого округу листівок за підписом Валерія Рябченка, які несуть неправдиву інформацію стосовно кандидатів від опозиційних сил.

Зокрема, він сказав: «… до мене вже зверталися з пропозиціями подібного характеру, і я відмовився брати участь в брудних технологіях, перемагати потрібно чесно… зараз, наприкінці виборчих перегонів, почали застосовувати аби що, і такі брудні справи теж…я підтримую кандидатів від опозиційних сил і ніколи не випустив би агітацію подібного змісту, бо наша спільна мета сформувати проукраїнську більшість в парламенті і усунути від влади цей правлячий режим…»

У свою чергу кандидати в народні депутати від Батьківщини та Удару по 206 округу, котрі також стали об’єктом провокації, підписали спільну заяву, де засуджують дії провладних кандидатів, які на їхню думку і є авторами «чорного піару».


Прес-служба ЧОО КУН





Коментарі (0)
avatar