реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валерій Дубіль підтвердив свій будинок у Дідівцях

Згідно задекларованих даних Валерій Дубіль за минулий рік отримав тільки заробітну плату депутата в розмірі 189 тисяч гривень. (Це близько 15 700 грн. щомісячно).

Водночас родина Дубіля за минулий рік збагатилася більш ніж на мільйон гривень, в основному за рахунок продажу майна.

Валерій Дубіль також задекларував квартиру в м.Києві площею 147 квадратних метрів.

У власності родини Дубіля також перебуває земельна ділянка в Прилуцькому районі с.Дідівці площею 1,15 га, там же розташований приватний будинок площею 530 квадратних метрів.

Також в родині квартира в Чернігові – площею 78 квадратних метри.

В минулому році родина Дубіля також придбала собі новенький позашляховик представницького класу Ауді Q 7.

Варто відзначити, що Валерій Дубіль продемонстрував неабияку відкритість – в його декларації інформація з персональними даним, що зазвичай приховуються при оприлюдненні.

Тож з декларації можна довідатися не лише адреси квартир і будинків нардепа, а навіть ідентифікаційний код.Події і коментарі

Від редакції газети "Сіверщина".

Коли ми надрукували статтю Тараса Вознюка про маєток народного депутата Валерія Дубіля у Дідівцях, було багато обурених -- мовляв, наговорюємо на депутата від опозиції. Тепер же він сам офіційно підтвердив свою власність.






Теги:Дідівці, Батьківщина, Тарас Вознюк, декларації про доходи, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
"Батьківщина"?
avatar
2
в 90-е бандитом был, а теперь нардеп! и после этого оппозиционеры еще имеют наглость утверждать, что они чистые! Свободовцы тоже с контрабанды начинали! хороша власть и оппозиция, нечего сказать, воры и бандиты, чего хорошего от них можно ждать? только очередное обворовывание народа, хорошо хоть коммунисты поднимают и решают социальные вопросы!!!
avatar