реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валентин Наливайченко створює новий рух?

Екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко має намір після 20 травня оголосити про створення нового громадського утворення -- руху за суспільні реформи. Про це повідомила ЛІГА.

За час роботи на посаді керівника СБУ В.Наливайченко показав себе політиком, тому і є цілком логічним вихід його на політичну українську арену. Щоправда, вона добряче зганьблена -- як заявив той же В.Наливайченко, насправді жодна політична сила у Верховній Раді і біля неї 27 квітня не планувала справжньої зупинки ратифікації харківських угод.

"Дайте трохи часу!" -- сказав В.Наливайченко корепонденту ділового видання про перспективи його утворення. Але уточнив, що воно не буде структурою згори донизу, а об"єднає самодостатніх людей у регіонах. Схоже, нове політичне утворення не буде пов"язувати себе з існуючими партіями та політичними лідерами.
Відповідаючи на запитання, чи не думав він спробувати себе в політиці, В. Наливайченко сказав: "Я більше не бачу себе ні в одній силовій структурі, а значить, буду більш" вільний "в правах і хотів би допомагати, в тому числі через публічну діяльність, молодіжним цивільним, патріотичним організаціям, які сприймають Україну як європейську, демократичну і правову державу. Це загальними словами. Якщо дозволите, я інтригу ще трохи потримаю. Буквально через тиждень у мене буде можливість це сформулювати ".




Теги:опозиція, Наливайченко, новий рух, Верховна Рада, харківські угоди, СБУ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Рух імені Наливайченка? Мало нам партій...
avatar
2
У сусідній державі що її ми дуже добре знаємо, все почалося у 2000 році, коли директор тамошнеї СБУ (т.зв. ФСБ) став президентом. Досі не можемо позбавитись нав'язливої "братньої дружби" того сусіда. Всі бачили, що трапилось у лютому. Коментарі зайві.

Тож, мабуть, пан Наливайченко і вирішив вибити клін кліном? Щоправда, для подвійника путіна у нього волосся на голові трохи забагато. :)

avatar