реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вакансію начальника УСБУ зайняв Гончаров

Президент України Петро Порошенко призначив екс-главу Управління Служби безпеки України в Сумській області Юрія Гончарова начальником Управління Служби безпеки України в Чернігівській області.
Про це йдеться в указі, опублікованому на сайті Президента.

"Призначити Гончарова Юрія Олеговича начальником Управління Служби безпеки України в Чернігівській області", - сказано в указі.

Нагадаємо, що тривалий час управління СБУ в Чернігівській області було без керівника після переведення Олександра Довженка в Одесу.

Довідка.

Юрій Гончаров народився в 1969 році в Білопіллі. У 1994 році закінчив з відзнакою СДПУ ім. А. С. Макаренка (за фахом «учитель історії»), потім пройшов навчання в Національній академії Служби безпеки України, яку закінчив в 1997 році.

Кар'єру почав у 1995 році в УСБУ в Сумській області з посади старшого оперуповноваженого. З 2005 року до 2013 року Юрій Гончаров працював в системі місцевого самоврядування та в громадському секторі.

З квітня 2013 року по квітень 2014 року Гончаров працював заступником голови Управління служби безпеки у Львівській області. Гончаров очолював СБУ в Сумській області з 9 квітня 2015 по 14 лютого поточного року.



Теги:Юрій Гончаров, Суми, кадрові призначення, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar