реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

В Умані розстріляли голову Партії Регіонів і бухгалтера (оновлено)

Керівника "Уманьгазу" Володимира Мельника сьогодні застрелив невідомий у робочому кабінеті. Про це повідомила Умань вечірня

Міліція утримується від коментарів. Відомо, що з «Уманьгазу» вивезли бухгалтера з забінтованою рукою. Кабінет директора оточений, нікого не впускають і не випускають.

Самі праціввники «Уманьгазу» повідомляють, що постріл був з рушниці. Це зробив співробітник. І що Володимир Мельник загинув.

До речі, як зазначається на сайті Уманської обласної ради, Володимир Мельник у 2006 та 2010 роках обирався депутатом облради, входить у фракцію Партії регіонів. Крім цього, на сайті місцевої ПР йдеться, що він очолював Уманську міську організацію ПР.
Застрелений голова правління "Уманьгазу" Володимир Мельник, який був депутатом обласної ради від Партії регіонів, головою міської організації Партії регіонів мав серйозний бізнес-конфлікт із своїми однопартійцями, зокрема із групи Дмитра Фірташа.
В минулому році Володимир Мельник після спроб спротиву змушений був продати частину акцій "Уманьгазу" і з розряду власника перейшов у директора.



Теги:умань, розстріл, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Повідомити про факт корупції! habaram.net vo.habaram.net
avatar