реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Успішні українські удари

За інформацією російської влади, пожежа сталася на терміналі компанії "Новатек" у порту Усть-Луга Ленінградської області.

Перед пожежею очевидці чули два вибухи. З підприємства евакуювали близько 150 людей.

ПАТ "Новатек" є найбільшим незалежним виробником природного газу в Росії. Компанія займається розвідкою, видобутком, переробкою та реалізацією природного газу і рідинних вуглеводнів.

Особливість цього українського удару не тільки у важливості об'єкту для російської промисловості, але і в демонстрації українського досягнення відстані в більше ніж 1000 кілометрів, що пролетів безпілотник. Тепер вся Росія (принаймні, до Уралу) є фактично досяжною для української відплати!

Також 18 січня російське оборонне відомство повідомило про атаку українських безпілотників, зокрема у Ленінградській області, БПЛА начебто збити. Водночас Astra писала, що безпілотник упав і вибухнув на території АТ "Петербурзький нафтовий термінал" у Санкт-Петербурзі.Атака українських безпілотників у ніч на 18 січня по нафтобазі в Ленінградській області РФ є спецоперацією Головного управління розвідки МОУ.

Удар двох БПЛА по виробничих корпусах АТ «Щегловский вал», АТ «Конструкторское бюро приборостроения им. академика А. Г. Шипунова», «НПО «Высокоточные комплексы» (м. Тула (РФ). Обидва удари завдано по комплексу спеціалізованих систем прицілювання. Вибухи. Пожежа. Цього разу під атакою була Тула, а саме по військовому заводу, який виробляє ПЗРК «Панцир» та модернізує бронетехніку.

Фото з сайту Укрінформу

Україна переможе!



Теги:безпілотники, Усть- Луга, Тула, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar