реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Урок Обухова

Об'єднатися, щоб не перестукуватися

Вибори міського голови Обухова на Київщині стали пробою сил влади і опозиції перед майбутніми парламентськими виборами. Влада зіграла прогнозовано – зірвав благопристойність гри керівник академії податкового бізнесу, народний депутат – регіонал Петро Мельник: він намагався ВИНЕСТИ із приміщення дільниці народного депутата від НУНС Ірину Геращенко. Було що приховувати? Іноземні спостерігачі вражені, а Ірина назвала центнерного колегу хамом.

Проте суттєвіше інше: прогнозовано переміг на виборах регіонал. Чому? Бо опозиція допомогла: партія «УДАР» Віталія Кличка запропонувала висунути єдиного кандидата, але партії, що входять у Комітет опору диктатурі, відмовилися, навіть не відповіли, і назвали кандидатом 26-річну дівчину, ще й жительку Києва. Зрозуміло, що мешканці Обухова не такі дурні, щоб голосувати за Аби Кого – кандидат від т.зв. «об’єднаної опозиції” набрала 17 відсотків голосів, а кандидат від «УДАРУ» -- 22. Переміг регіонал з 37 відсотками голосів. Арифметику проходили?

Більше того – члени комісій від КОДу голосували дружно за видворення з комісій іноземних спостерігачів, народного депутата Ірину Геращенко. Оце так опозиція! Нащо нам вороги, якщо є такі друзі?

Юлія Тимошенко написала гнівного листа із колонії: якщо не об’єднаєтесь – будемо перестукуватись у камерах. Почують?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:УДАР Кличка, обухів, опозиція, вибори - 2012


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Не почують, після жовтневих виборів будуть перестукуватись.
avatar