реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Уряд звільнив Фірсова

Уряд сьогодні звільнив очільника Держекоінспекції Єгора Фірсова.

Це дуже і дуже погане рішення. Поясню чому.

1. Шкода інституційній реформі Екоінспекції та екологічного контролю. Декілька місяців тому у Верховній Раді зареєстрований новий, прогресивний законопроект про екологічний контроль. Єгор підтримував цю реформу, і це рухало її вперед.

2. Шкода міжнародному іміджу. Останніми місяцями в реформу повірили Європейський Союз та інші наші партнери. Уособленням довіри є Єгор Фірсов. Сьогодні ці ланцюжки довіри були зруйновані.

3. Шкода довкіллю. Єгор останніми місяцями ініціював притягнення до відповідальності забрудників та порушників екологічного законодавства. Ця діяльність швидше за все буде згорнута.

4. Шкода боротьбі з корупцією. Єгор суттєво, жорстко та рішуче почистив Екоінспекцію від старих та перевірених корупціонерів. Ймовірно доведеться очікувати повернення одіозних кадрів.

5. Знищення довіри, витіснення останніх агентів змін з Уряду. І це вже цілковита тенденція, яка триває впродовж каденції Шмигаля. Людей, які пропонували глибинні системні реформи заміняють "пішаками", "схемщиками часів Януковича".

Сьогодні Уряд нашкодив кожному українцю. Бо стан довкілля - це стан нашого з вами здоров'я.

Остап ЄДНАК



Теги:екологічна безпека, Єгор Фірсов, уряд Шмигаля, Остап Єднак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar