реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Управління освіти -- найбагатше на податки!

За січень-лютий 2010 року до Державного бюджету мобілізовано 71,5 млн.грн. або 106,1 відс. доведеного завдання. Бюджетоформуючими платежами Держаного бюджету були податок на додану вартість, питома вага якого в загальних надходженнях становить 42,3 відс, акцизний збір (28,5 відс.) та податок на прибуток (18,9 відс.).

До місцевих бюджетів забезпечено надходжень в сумі 56,2 млн.грн., бюджетні призначення виконано на 105,5 відс.

Забезпечено якісне виконання розрахункової бази по основних бюджетоформуючих платежах місцевого бюджету, а саме по податку з доходів фізичних осіб на 103,5 відс., по платі за землю – 107,4 відс., платі за торгові патенти (з урахуванням плати за торговий патент за нафтопродукти) – 111,5 відс., податку з власників транспортних засобів на 108,3 відс.

Основну частину 41,8 млн.грн. фактичного збору платежів місцевого бюджету одержано за рахунок надходжень податку з доходів фізичних осіб.

Зі сплати за землю доходи місцевого бюджету поповнилися на 5,7 млн.грн. Місцевих податків і зборів зібрано 0,9 млн.грн. Близько 58,6 відс. (0,5 млн.грн.) займає сплата ринкового збору.

За рахунок єдиного податку на підприємницьку діяльність доходи місцевого бюджету поповнилися на 2,7 млн.грн.

У цілому за січень – лютий поточного року 1964 підприємства збільшили сплату до місцевого бюджету у порівнянні з відповідним періодом 2009 року на суму 13,0 млн.грн., надходження від яких склали 40,7 млн.грн.

Найбільші суми податків і зборів до місцевого бюджету сплачені Управлінням освіти Чернігівської міської ради, ТОВ фірмою «Технова», КЕП «Чернігівська ТЕЦ», ЗАТ «РК «Євротек», УМВС України в Чернігівській області, ВАТ «Облтеплокомуненерго», ЧВ ВАТ «Сан Інбев Україна», ЧФ ВАТ «Укртелеком», ВАТ «Чернігівське хімволокно», КП «Чернігівводоканал».
Основними складовими забезпечення повноцінного наповнення бюджетів є залучення до оподаткування тієї частини економіки, яка працює у „тіні”. Попри все планові завдання забезпечено, і це дає впевненість у тому, що у 2010 році незважаючи на труднощі податківці працюватимуть так само ритмічно і стабільно.

Ігор ВЕСЕЛОВ,
начальник відділу економічного аналізу та прогнозування ДПІ у м. Чернігові




Теги:Управління освіти, Податки, Чернігів, УМВС в Чернігівській області, Технова, Євротек


Читайте також



Коментарі (0)
avatar