реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Українські дрони вразили більшість цілей

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), запущені минулої доби українські безпілотники, імовірно, уразили багато з намічених цілей у Росії, про це може свідчити різниця у цифрах: українці заявили про понад 70 запущених дронів, росіяни сказали про 32 перехоплених. Про це пише "Українська правда".

Як повідомляється, українські сили провели велику серію ударів по цілях в Росії в ніч з 29 на 30 грудня і 30 грудня. Українські джерела у сфері безпеки повідомили західним та українським ЗМІ, що в ніч з 29 на 30 грудня українські сили запустили понад 70 безпілотників по російській військовій інфраструктурі та оборонно-промислових об'єктах поблизу Москви, Бєлгорода, Тули, Твері та Брянська.

Українські джерела охарактеризували ці удари як відповідь на російську атаку 29 грудня, яка стала найбільшою серією безпілотних і ракетних ударів по Україні з початку повномасштабного вторгнення.

За повідомленням, українські сили завдали удару по заводу "Кремінь Ел" у Брянську, який є другим за величиною виробником мікроелектроніки в Росії, 90 відсотків продукції якого, як повідомляється, є компонентами російської військової техніки і систем.

Геолокаційні кадри, опубліковані 30 грудня, показують вибухи над містом Брянськ. А Міністерство оборони Росії заявило, що російські засоби ППО збили 12 українських ракет РСЗВ у Бєлгородській області 29 грудня і ще кілька українських ракет РСЗВ під Бєлгородом протягом дня 30 грудня.

Українські джерела в силових структурах повідомили ЗМІ, що українські удари 30 грудня були спрямовані на російські військові об'єкти під Бєлгородом.



Теги:дрони, Бєлгород, російсько - українська війна, Брянськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar