реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Українська армія почала навчання

У 27-му Сумському реактивному артилерійському полку 8-го армійського корпусу розпочалися планові заняття з бойової готовності та вихід військової техніки і особового складу в призначений район на Чернігівщину.

У межах проведення і виконання вогневого комплексу завдань планового польового виходу, свої професійні навички і вміння продемонструють військовослужбовці 1-го реактивного артилерійського дивізіону полку.

Сумські артилеристи виконають індивідуальні залікові вогневі завдання бойової стрільби з реактивних систем залпового вогню 9П140 «Ураган» та інші вправи з тактичної і спеціальної підготовки.

Командування військової частини повідомляє, що особовий склад постійно підвищує рівень своєї професійної майстерності на полігонах Збройних Сил України та висловлює впевненість, що підлеглі, більшість з яких воїни-контрактники, підтвердять свій вишкіл, який відточувався щоденними тренуваннями в навчальних корпусах, тренажерах та учбових класах. І зараз сумські артилеристи прагнуть отримати найвищу оцінку.

Довідково:
27-й Сумський реактивний артилерійський полк, який розпочав свою історію в травні 2008 року – одна з наймолодших військових частин Збройних Сил України. Та за цей час він став повноцінною бойовою одиницею, готовою до виконання своїх завдань за призначенням. На його озброєнні знаходяться грізні комплекси 220-мм реактивної системи залпового вогню «Ураган». Бойова машина 9П140 являє собою 16-ствольну артилерійську установку, змонтовану на шасі чотирьохвісного автомобіля підвищеної прохідності ЗІЛ-135ЛМ.
Залп однієї такої бойової машини в змозі знищити ворожу живу силу і техніку на відстані до 35 кілометрів. Площа ураження від залпу 3-х дивізіонів «Ураганів», а це 288 снарядів які вилітають за 20 секунд, становить 300 гектарів.



Теги:Суми, Українська армія, Україна - Росія, російська агресія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar