реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Українська армія має готуватися до звільнення окупованих територій

Збройні сили України мають розвиватися та удосконалювати свою тактику, щоб бути готовими до ведення наступальних дій при звільненні окупованих територій.
Про це сказав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час IV Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму «Україна 30. Захисники»

Він зазначив, що Україна має бути готова до повномасштабного вторгнення країни агресора. "Держава в цьому випадку має зробити все, щоб ЗСУ могли виконати поставлене завдання. Суспільство в цьому випадку має вірити в перемогу і вірити ЗСУ", - сказав Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ нагадав, що РФ не зупиняє проведення інформаційно-психологічної операції, а також операції впливу, в тому числі на ключових осіб, які приймають державні рішення. За його словами, держава має продовжувати роботу з виявлення тих джерел, через які ворог розповсюджує дезінформацію та маніпулює тими чи іншими фактами в своїх інтересах.

"Суспільство в умовах цієї загрози має стати до бою, тут кожен має стати бійцем цього фронту. Для когось це донесення правдивої інформації, знову ж таки це ветерани, для когось це пошук дійсно правдивої інформації, для когось це, можливо, самоосвіта, і головне - для кожного з нас має з'явитися така чудова річ, яка називається довіра до ЗСУ", - додав Залужний.

Як добре, що нарешті припиняються дурнуваті мантри про безальтернативність дипломатичного вирішення питання - ага, навирішували за допомогою меркелів - обам з трампами за 7 років... Приклад хорватів показує: тільки збройний шлях допоможе очистити українські землі від окупантів!

До речі, вчора росіяни вбили ще одного нашого воїна - молодого лейтенанта, який місяць як прийшов у війська...



Теги:хорватський варіант, російсько - українська війна, ЗСУ, Валерій Залужний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar