реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Україна знову випускає трактори!

Сьогодні з конвейєра Харківського тракторного заводу (знаменитий ХТЗ) зійшов перший український трактор!

Від режиму Кучми тяглася зорганізована ситуація, коли Україна поступово позбувалася економічної потуги - не те що трактори, а вже й велосипеди власні не виготовляла. Таким був сценарій знекровлення України, виконуваний за вказівкою Москви режимами кучми та Януковича.

2016 року прес-центр СБУ повідомив, що гендиректор ХТЗ, призначений у березні 2016 року, здійснив підготовку до демонтажу обладнання ливарних цехів з метою вивезення в РФ. Він повідомлений про підозру у підготовці до вчинення диверсії (ч.1 ст.14 ст.113 Кримінального кодексу України) і оголошений в розшук. Цікаво, що власником ХТЗ був (а чи є?) той же Ярославський, який у Чернігові практично угробив потужне підприємство "Хімволокно". Почерк схожий... А другий співласник - австрієць. Такий цікавий австрієць Вольф – колишній глава Magna International, нині - голова ради директорів російського ВАТ "ГАЗ" і голова ради директорів ВАТ "Російські машини".

Власне, щойно перший український трактор зійшов з конвейєра. Для запуску підприємства знадобилось особисте втручання Президента.



Теги:ЯРОСЛАВСЬКИЙ, СБУ, український трактор, харків, ХТЗ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А Харьковский авиационный завод кто разваливает? У работников завода долг по зарплате больше двух лет и никому это не нужно. Завод стоит. Гордость авиационной промышленности. Вот так наша страна развивает авиацию и промышленность...
avatar