реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Україна самофінансує агресію" - Ющенко

Україна не має власного плану зупинення російської агресії. Більше того, протягом останніх чотирьох років Росія залишається найбільшим торговим партнером України.

Про це сказав третій президент Віктор Ющенко в кулуарах Балтійсько-Чорноморського форуму, пише "Газета по-українськи".

"В Україні повинен бути якісний, здоровий, сильний національний план, як боротися з цим лихом (війною. - Gazeta.ua). Три четверті цієї роботи ми повинні самі робити. Ми не повинні бути національно байдужими...

Із 2014 року у нас іде війна з Росією. У 2014-му хто перший торговий партнер України? Росія. У 2015, 2016, 2017 - Росія. Не здається, що це - безглуздя? Що це самофінансування агресії, окупації, яку здійснюють на українській території? Можна розглядати миротворчу місію як важливу функцію. Але якщо ми не наведемо лад, не прокинемося від національної байдужості, не станемо цільними, єдиними, нас легко буде розкласти не залежно від того, чи є у нас миротворча місія", - наголосив Ющенко.



Теги:російсько- українська війна, Балто- Чорноморський форум, Ющенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Це тому, що нема змін в економіці. Нема сприяння імпортозаміщенню, структура економіки, яка монополізована, зорієнтована на старі зв'язки. Наш прем'р вийшов з базарної економіки, все таки, а не з промисловості. Тут є запитання до Анатолія Кінаха, президента УСПП.
Таке враження, що промисловою політикою ніхто не займається. І головне, маємо вкрай погано діючу фіскальну службу. Податки не платять! Звідки брати ресурси на структурні зміни?
avatar