реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Україна має перемогти! - сказали 40 міністрів оборони

Міністр оборони США Ллойд Остін оголосив: США пообіцяли «перевернути небо та землю», щоб допомогти Україні перемогти в обороні проти неспровокованого вторгнення росії. Ця обіцянка прозвучала сьгодні на зустрічі 40 країн-союзниць на німецькій військово-повітряній базі Рамштайн, де було обговорено питання посилення оборонних можливостей Києва проти Москви.

Метою зустрічі союзників було "допомогти Україні перемогти в битві" проти росії, а також "наростити українську оборону для протистояння майбутнім викликам".

«Україна вірить, що вона може перемогти, як і ми всі тут» , - додав американський міністр.
Українці показали, як можна і треба боротися. Що жодними мирними способами, жодними переговорами і "сойтісь посередині", не можна захистити себе, своїх близьких від агресії, смерті, брехні, несправедливості, насильства ...

Саме завдяки Україні відновилась віра цивілізованого світу у демократію. Перемагає той, хто бореться, а не повзає навколішки перед окупантами, та заглядає в очі.

Тому не може а ПЕРЕМОЖЕ, Україна не може не перемогти!
«Путін має зазнати поразки в Україні. Його вторгнення має провалитися. Україні вирішувати, коли вона захоче погодитись на мир. І ми зробимо все можливе, щоб надати їм підтримку. Якби це вирішував я, я хотів би, щоб Путін повернувся не тільки до долютневих кордонів. Він нелегально вторгся до Криму, він нелегально вторгся до Донецька. Він повинен дотримуватися міжнародного права і в довгостроковій перспективі залишити Україну», - заявив на зустрічі Міністр оборони Великобританії Бен Уоллес.

Також на зустрічі Німеччина вперше оголосила про постачання в Україну важкого озброєння.
"Ми вчора вирішили, що Німеччина сприятиме доставці в Україну самохідних зенітних установок Gepard", - заявила міністерка оборони Німеччини Крістін Ламбрехт.
Разом до ПЕРЕМОГИ!
Слава Україні ! Слава ЗСУ! Слава НАТО!

Зиновій ГУЗАР



Теги:Україна - США, російсько - українська війна, антипутінська коаліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar