реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Учасники АТО спілкуються англійською

Реалії сьогодення та євроінтеграційні процеси вимагають знання іноземних мов для суспільства. Так, нещодавно в Чернігові стартували курси англійської мови для учасників антитерористичної операції. Громадські організації Чернігівщини в рамках проекту «Армія гідності» об’єдналися для їх проведення.

Саме англійська мова, яка зараз є ключовою, допоможе бійцям працевлаштуватися та поповнити свій багаж знань.

Бажаючі воїни АТО двічі на тиждень по півтори години, можуть абсолютно безкоштовно, а члени їх сімей за символічну плату в розмірі 100 гривень, вивчати базовий курс англійської мови. Заняття триватимуть декілька місяців у вечірній час. Всього курси освоять близько тридцяти слухачів. За цей час бійці полинуть в атмосферу вільного спілкування англійською та забуватимуть про жахливі події на Донбасі.

Для викладача курсів Оксани Фрол велика честь прийняти на навчання захисників Вітчизни та надати їм допомогу у вивченні англійської мови.

Як запевняють організатори курсів, всі слухачі самокритичні до себе, добре засвоюють матеріал та постійно вдосконалюють свої навички вдома за допомогою сучасних технологій.

Ігор БЕРЕЗИНСЬКИЙ



Теги:працевлаштування, АТО, англійська мова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar