реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Убили лося

Під час рейд-перевірки поблизу с. Слобода Чернігівського району Держекоінспекцією в Чернігівській області спільно з Українським товариством мисливців та рибалок був зафіксований факт браконьєрства - вбивство лося.

Під час оперативних дій держінспекторами з ОНПС Чернігівської області разом з Чернігівським райвідділом УМВС України в Чернігівській області був затриманий вантажний автомобіль з чотирма особами, які перевозили частини туші вбитої тварини.
При огляді подвір’я, де проживає один з браконьєрів, були виявлені дві кінцівки, голова, частини шкіри з волосяним покровом вбитого лося та свіжі сліди крові.
У лісі неподалік помешкання одного із учасників даного злочину, на місці, де свіжували тварину, виявлені нутрощі та дві інші кінцівки .
Матеріали по даному факту браконьєрства лося знаходяться в Чернігівському райвідділі УМВС України в Чернігівській області. Ведуться слідчі дії.
Після закінчення розслідування винні особи будуть притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства та обраховані і пред’явлені для відшкодування збитки, завдані навколишньому природному середовищу.





Коментарі (2)
avatar
1
Коли вони вже наїдяться!
avatar
2
Было бы настоящее государство, а "что-то" похожее на государство, то такого беспредела не было бы. К смертной казни за такие сволотные действия!
avatar