реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У столиці на День Свободи складали акти на святкувальників, а в Чернігові мирно мітингували...

«Влада наклала в…ето», - заявив заступник голови Української народної партії, голова управи Київської міської УНП Володимир ШОВКОШИТНИЙ. Саме це, на його думку, «є причиною владної заборони проводити святкування Дня Свободи і, зокрема, причиною складання правоохоронцями акту про адміністративне правопорушення на заступника голови Київської міської організації УНП Сергія ВУТКЕ за те, що святкування таки проводилося».
В. ШОВКОШИТНИЙ розповів: «Коли організатори святкування Дня свободи – активісти Української народної партії КУН, УНСО, зібралися на Майдані Незалежності для відзначення річниці Помаранчевої революції все було мирно і спокійно. Раптом до організаторів заходів з імпровізованої тусовки прибігло двоє, вимахуючи перед собою посвідченнями і назвалися судовими виконавцями. Вони показали. Саме показали, а не вручили, повноважним представникам патріотичних партій рішення адміністративного суду про заборону проведення будь-яких акцій у День свободи. Так само раптово, як з’явилися, ці служителі «Феміди» з Майдану втекли. Подейкували, що міліціонерам таки копію суду залишили».
Представник УНП наголосив, що «не зважаючи на публічний спектакль судових службовців, організатори святкування підняли свої прапори і встановили намет на тому місці, де у 2004 році стояла сцена. Потім, учасники акції зібралися у коло, де виступили представники організаторів святкування Дня свободи».
В той же час в Чернігові на Красній площі День свободи під гаслом "Свобода - це Європа" мирно і без конфліктно відзначали місцеві активісти партії "УДАР".


Прес-служба Чернігівської обласної організації Української народної партії


















Коментарі (0)
avatar