реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Росії почалися мітинги проти прем'єр- міністра (оновлено)

У російських містах Хабаровську, Владивостоку і Барнаулі, сьогодні, 26 березня почалися мітинги "Він нам не Дімон". На них учасники закликають до боротьби з корупцією та розслідування діяльності прем'єр-міністра РФ Дмітрія Мєдвєдєва, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Посилання на трансляції акцій опублікував у своєму Twitter російський опозиціонер Алєксєй Навальний. Пізніше аналогічна акція стартувала в Кемерові.

Уже повідомлялося, що у Владивостоку поліція затримала кількох учасників мітингу. Своєю чергою, ще кілька сотень людей влаштували пікет біля РВВС, куди відвезли затриманих.

Окрім того, "ОВД-Инфо" також повідомляє, що в Південно-Сахалінську на антикорупційному мітингу затримали дев'ятьох осіб, серед яких - один з організаторів заходу.

Як повідомлялося раніше у російському Новосибірську відбувся вже п'ятий мітинг проти підняття тарифів ЖКГ на 15%. Відповідне розпорядження підписав губернатор області Володимир Городецький.

На акцію протесту прийшли близько 2,5 тисяч осіб, при цьому організатори заявляли лише 1,5 тисячі та отримали попередження про перевищення дозволеної кількості мітингувальників. На мітинг приїхав російський опозиціонер Алєксєй Навальний, який збирається балотуватись у президенти РФ.

В той же час звертає на себе увагу, що російські опозиціонери бояться чіпати справжнього хазяїна Росії - Московії Владіміра Путіна і відігруються на його ставленику.
У Москві кількість затриманих учасників антикорупційного мітингу, ініційованого опозиціонером Олексієм Навальним, перевищила 500 осіб. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело у правоохоронних органах Москви, передають Патріоти України.

"За даними на 17:00 мск, затримано понад 500 осіб", - повідомив співрозмовник. Він припустив, що стосовно більшості з них буде складено адмінпротоколи за ст. 20.2 КоАП - "Порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування", а декого відпустять після бесіди.

"Затриманих доставляють у різні столичні відділки поліції", - повідомили у правоохоронних органах. У свою чергу "Дождь" з посиланням на "ОВД-Инфо" повідомляє, що затриманих - понад 600 осіб, з них понад 10 - неповнолітні віком до 18 років.



Теги:Барнаул, російська опозиція, хабаровськ, Владивосток


Читайте також



Коментарі (0)
avatar