реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У Ніжині закриють три поштових відділення

9 жовтня відзначається міжнародний День пошти. За всі роки свого існування ми вже не уявляємо свого життя без неї. В кожному відділенні, по всій країни, можна побачити, яка кількість людей користуються її послугами. Державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта” планує завершити процес корпоратизації до кінця 2017 року, а на повноцінні реформи може знадобиться 3-5 років.

Та у Ніжині така «реформація» почнеться не з гарних новин…

Та ось нещодавно стало відомо, що з 1 листопада в місті Ніжині закриваються три поштових відділення. Наприклад таке, як відділення №12 по вулиці Прилуцькій, де знаходиться більше десяти багатоповерхових будинків, школа, садочок і сімейна медицина там є вкрай необхідним. Теж саме можна сказати і про відділення №9 на «Магерках», де людям похилого віку вкрай незручно добиратись до центра міста. Відділення №2, що розташовано біля старого корпусу НДУ ім. М. Гоголя, також в списку тих, що закриваються.

Така ситуація збурює людей, котрі вже звикли до комфортних послуг. Тепер же ніжинцям доведеться стояти в чергах центральних відділень, а це все час і гроші. Важливо зазначити, що така «реорганізація» призведе до безробіття працівників, тому що альтернативу їм ще не запропонували.

Лілія ЖУРКО, Нежатин



Теги:Укрпошта, реформи, Ніжин, приватизація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar