реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

У Ніжині вулиці не чистяться від снігу

Після рясних снігових опадів, які почалися 19 січня 2012 року по всій Чернігівської області Міністерством надзвичайних ситуацій був уведений надзвичайний стан. Снігові опади також не оминули місто Ніжин.

Саме з дня великого свята Водохреща Ніжин почало масово засипати лапатим снігом. Дороги та тротуари опинилися в снігу. Великий снігопад паралізував автомобільний рух у місті Ніжині. Снігопади продовжувалися протягом п’ятниці 20 січня та протягом усіх вихідних днів. Комунальні служби міста чомусь не справлялися з своєчасним та оперативним очищенням вулиць від снігу або від зволікання або від небажання таким чином на вулицях міста Ніжина виник справжній колапс, що призвело до того, що мешканцям було важко ходити по вулицям, а автомобілям було рухатись по засніженим вулицям міста Ніжина.

Ще у минулому 2011 р. сесія Ніжинської міської ради виділила 200 тисяч гривень, для прибирання вулиць комунальними службами, а куди пішли ці кошти невідомо, й чому ці гроші пішли не за цільовим призначенням та не на ті потреби на які вони виділялися не зрозуміло. Оце таке воно без господарське управління містом, яке призводить до безладу у місті Ніжині.

Максим БАГРІНЦЕВ



Теги:Ніжин, снігопад, комунальні проблеми


Читайте також



Коментарі (0)
avatar