реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Януковича будуть 26 сусідів

Прес-конференція депутата-регіонала та бізнесмена Сергія Клюєва, яка відбулася у вівторок в інформагентстві «Інтерфакс-Україна» і розставила усі крапки в історії про власника «Межигір’я», обростає новими, не менш сенсаційними подробицями.

Мас-медіа, наперебій розповідаючи про перспективи майбутніх об’єктів коштовної нерухомості на новій «українській Рубльовці», не бажаючи того, стали рушієм рекламної компанії елітних забудов.

Як стало відомо із джерел в компанії-власниці «Межигір’я», вже знайшлося 26 бізнесменів та політиків, бажаючих пов’язати свій домашній відпочинок та затишок з ландшафтно привабливою, до того ж, вигідно наближеною до верхівки держави «українською Рубльовкою».

Не розкриваючи усіх таємниць потенційних сусідів Президента, вже з впевненістю можна казати, що в числі майбутніх забудовників виявили бажання бути вітчизняні політики та бізнесмени, починаючи від Сергія Курченка та Ігоря Коломойського і закінчуючи одним із заступників Віталія Кличка.

Що ж слугує рушійною силою придбання елітних маєтків в найдорожчому місці на околиць столиці. Банальне бажання вкласти кошти в новий ласий шматок елітної нерухомості і пізніше на цьому підзаробити грошей? Або ж бажання бути поближче до Президента, щоб мати можливість отримувати політичні дивіденди? А можливо і те, й інше разом узяте. Одним словом, проект Клюєва може бути успішним з будь-якої точки зору, у будь-якому випадку для цього є усі передумови.


UA репортер



Теги:Сергій Клюєв, Янукович, Межигір'я, олігархи, Ігор Коломойський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar