реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Донецьку окупанти вбили двох українців

Протистояння проукраїнського і проросійського мітингів через потурання міліції перетворилося у криваве побоїще. Росіяни, що приїхали з сусідніх областей РФ, та їх поплічники з місцевих напали із залізними прутами на мирних українських мітингарів - більше 50 людей поранені, двоє вбиті.

«Злочинці грабують вже не перший день. Їх особи давно повинні бути встановлені міліцією, їх організатори відомі всім. Однак, двоє загиблих і десятки потерпілих, знищення і глум над державною символікою України... і повна бездіяльність правоохоронців. Ми покладаємо відповідальність за що пролилася кров і смерть двох людей на голову Донецької обладміністрації Сергія Таруту і безпосередньо главу ГУМВС Донецької області Костянтина Пожидаєва, призначеного за рекомендацією Тарути. Адекватною реакцією на ці події може бути тільки відставка керівника Управління МВС Донецької області К. Пожидаєва і заміна всього вищого керівництва міліції Донецька», - вважає голова обласної організації партії "УДАР" Єгор Фірсов.

Вину за бездіяльність міліції він покладає на голову ОДА Таруту та призначеного за його рекомендацією начальника УМВС Пожидаєва.



Теги:міліція, російська окупація, Донецьк


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
четверо російських нацистів, що підбуряювали вже затримано до ранку. шукають інших.
avatar
2
Поймите, Юго-Востоку не нужна ваша Гейгопа. Шухевич и Бандера не герои здешнего народа. Убирайтесь вон с Донбасса!
avatar
3
а звідки інформація про затримання російських нацистів?
avatar