реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Чернігові триває штурм обласної адміністрації

Після народного віче на Красній площі за участю народних депутатів Олега Ляшка, Валерія Дубіля, Сергія Аверченка, Руслана Марцінківа люди рушили до приміщення обласної адміністрації з наміром вручити вимоги голові ОДА Володимиру Хоменку. На початку мітингу архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій прочитав молитву за Україну, яку благословив Патріарх Філарет.

Під адміністрацією мітингували прихильники Януковича на чолі із завідуючою відділом міської ради Людмилою Скоробагатько - малолітні спортсмени, бюджетники та пенсіонери- комуністи.

Владу захищала міліція - частина була в шоломах та бронежилетах.

Мітингарі спробували взяти ОДА штурмом. До пікетувальників вийшли заступники голови ОДА Микола Стрілець та Юрій Музика. Переговори завершилися нічим. Миколу Стрільця мало не заштовхали "тітушки" - їх керівник дбайливо вивів М.Стрільця від потоптання своїми ж...










Теги:штурм ОДА, Олег Ляшко, Майдан, Красна площа, Чернігів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Что за ресурс ваш высокий вал? Почище сайта радио свобода,там комментарии вообще либо не печатают, либо только нравящиеся мудераторам.ЦЕНЗУРЕ НЕТ!!!
avatar
2
на фото поруч із відморозком, який кричав, щоб міліція била людей, - органіазтор антимайдану, підбурювачка, працівниця Чернігівської міськради Людмила Скоробагатько, депутат від ПР
avatar