реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

У Чернігові стався вибух в житловому будинку

Потужний вибух газу, за попередньою версією, стався у Чернігові сьогодні увечорі близько 21.20. Вибух був такої потужності, що його було чутно в центрі міста, на відстані декількох кілометрів, у деяких автомобілях навіть спрацювали сигналізації.
Ось як повідомив у мережі Фейсбук громадський діяч Станіслав Глушак:
«Тільки що на 50 років ВЛКСМ 36 вибухнув газ у п'ятиповерховому житловому будинку, про жертви невідомо. Працюють рятувальники.
Я як раз під'їжджав в гості в будинок навпроти. Вибух почув навіть в машині, будучи на Бойовій. Під'їхав -- не зрозумію чому дуже багато людей дивляться в бік будинку, скрізь темно. Вийшов з машини, дивлюся: навколо уламки розкидані приблизно метрів на 15 -- 40 від епіцентру вибуху. Двох поверхів немає. Що сподобалося, що чоловік п'ять мужиків не розгубилися і вже шукали людей всередині і перекривали газ. Практично відразу приїхали МНСники та міліція, перша "швидка" приїхала приблизно через 10 хвилин після пожежників. Міліціянти молодці, вперше побачив, щоб швидко відігнали людей на безпечну відстань, раніше роззявам дозволяли близько знаходиться. Дуже сподіваюся, що жертв немає. Але хвилин через 5 після першої "швидкої" примчала реанімаційна. Зараз у польових умовах підсвічують з міліцейської машини квартиру».

Сергій КОРНІЄНКО





Коментарі (0)
avatar