реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Чернігові остаточно засудили російського шпигуна

Набрав законної сили вирок суду, яким російського шпигуна засуджено до 9 років позбавлення волі

Апеляційний суд області підтримав позицію державного обвинувача та залишив апеляційні скарги обвинуваченого та його захисника про скасування вироку першої інстанції без задоволення.

Як встановлено, громадянин Російської Федерації з 2009 року як особисто, так і шляхом залучення до негласного співробітництва інших осіб, здійснював збір розвідувальної інформації щодо розробки технологій виготовлення військової зброї, товарів військового призначення, а також відомостей у сфері економіки, науки, техніки, державної безпеки і охорони правопорядку, які становлять державну таємницю, з метою передачі її представникам іноземної організації.

У судовому засіданні за сукупністю доказів також доведено вину громадянина Російської Федерації у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу.

Засудженому за ч. 1 ст. 114 (шпигунство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України за сукупністю призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.



Теги:фсб, Шпигун, російсько- українська війна, DotA 6.69 скачать, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar