реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Чернігові може згаснути «Вічний вогонь»

Це може статися не через люті морози, а через не підписання договору на подачу природного газу до «Вічного вогню» на 2012 рік між управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради і ПАТ «Чернігівгаз».

Як повідомив на запит автора від 23 січня цього року начальник управління ЖКГ В.Г. Кривенко (лист з поштовим штемпелем від 31 січня 2012 року) станом на 24 січня 2012 року договір ще не укладено.
Укласти його планувалося згідно Закону України «Про здійснення державних закупівель» ще 23 січня 2012 року на обсяг 62 220 куб. м природного газу за ціною 1 куб. м. у 295,41 коп. з ПДВ. З міського бюджету на 2012 рік для цього передбачено 183 тисячі 804,1 грн., тобто по 15 317 грн. на місяць.
«Вічний вогонь» на Меморіальному комплексі Слави, розташований на території Чернігівського державного історико-архітектурного заповідника «Чернігів Стародавній» на Болдиних горах, залишався єдиним постійно діючим в області.
Кілька десятків «Вічних вогнів», розташованих в містах і селищах Чернігівщини, давно не експлуатуються цілодобово, а запалюються лише під час проведення урочистостей.

Сергій Соломаха


Меморіальний комплекс Слави, розташований на території Чернігівського державного історико-архітектурного заповідника «Чернігів Стародавній» на Болдиних горах











Коментарі (0)
avatar