реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Турнір з футзалу пам’яті бійців АТО

22 жовтня, субота 10:00, ЗОШ № 32

Турнір з футзалу для учасників АТО, членів їх сімей та волонтерів - «Volnovakha cup - 2016» відбудеться 22 жовтня з 10:00 по 14:00 у Чернігівському ліцеї № 32 за адресою м. Чернігів, вул. Шевчука, 11.

Змагання підтримали громадська організація «ЩИТ 41», Чернігівська обласна федерація футболу, Центр допомоги учасникам АТО в області, Чернігівський обласний військкомат, головне управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області, а Рух «Справедливість» виступив організатором турніру.

У змаганнях візьме участь команда АКС - учасник цьогорічної першості другої ліги Чернігівської міської організації дворового футболу 8Х8.

Крім неї, в турнірі гратимуть команди “Фантом”, “ГО ЩИТ 41”, “Таврія” та “Справедливість” складені з учасників АТО, членів їх сімей та волонтерів.

Організатори приготували для учасників відзнаки - пам’яті полковника внутрішньої безпеки Донецької залізниці Дмитра Тернового та випускника ЗОШ №32 солдата санітарного інструктора 8-го окремого полку спеціального призначення Євгена Бушніна.



Теги:АТО, турнір, Футзал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar