реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Труханов не сів, бо - "не свій"...

Пригадую, як ми в 2014 році у сесійній залі, "зачудовано" і "заворожено", ну майже, як тих 54% його виборців, слухали Порошенка Петра - цитату Куан Ю, у виконанні не зрівняльно акторському стилі Олексійовича.

"Посадіть трьох своїх друзів. Ви точно знаєте за щО, вони знають за щО - і народ Вам повірить". Я тоді своїм сусідам в залі так і мовив: "Всьо, тепер точно всім п...ц, сядуть усі". Правда, не розумів чому всі з цих слів сміялись.

Так от шановні, те, що вчора не посадили Труханова - є свідченням не покриття злочинця, ефесбешника, громадянина об'єднаної азійської республіки, офшорника та корупціонера, а свідченням того, що Труханов не є другом Порошенка! Був би - сів би! Зрештою, а Ви, як хотіли, щоб в Україні посадили Труханова та Вугельмана, його заступника? Я вас умоляю. А от Загодіренка можна.

За Загодіренка нардеп Саша Пресман не "вписався", як за Вугельмана. Його ж і посадили, і хвамілія підходяща, і паспорт з тризубом, а не з орлом чи звіздов.

Ааа і ще, шо цікавеньке. Діма Голубов, нардеп від БПП, шо взяв на поруки Ґєну Труханова, в цьому ж Солом'янському суді в 2005 році вже "відмазувався" від кримінальної справи за крадіжку 11 мільйонів доларів з рахунків американських банківських систем. Ех, хароші кадри в Лєксєіча. Нам би таких. Гляди, може також би мали від українців якихось 20%.

Андрій МІЩЕНКО



Теги:Пресман, Труханов, Андрій Міщенко, Солом'янський суд, Одеса, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar