реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Трьохсотою стала пані Мотрона з Понорниці

В неділю, 27 вересня , відбулася звітна конференція районної організації Української народної партії. На конференції були присутніми представники сільських і селищних осередків УНП, сільські голови та депутати селищних і сільських рад, які є висуванцями від УНП. Перед початком конференції присутні подивилися відео- сюжет під назвою «Купуй українське – підтримуй своїх».

Після звіту голови районної організації Василя Кирилюка про роботу партійної організації за звітний період, перед однопартійцями прозвітували про свою роботу також сільські голови і депутати районної ради.

Депутат районної ради Білоус Ніна Михайлівна розповіла присутнім про свою депутатську діяльність, про проблеми, які піднімала на сесії районної ради і як вони вирішуються. Це, зокрема, і безкоштовний проїзд пільгової категорії населення в громадському транспорті, клопотання про нагородження засновника Мезинського музею Василя Куриленка, питання газифікації с. Пролетарське. В доробку депутата Кирилюка В.Д , члена президії районної ради, заступника голови бюджетної комісії, питання заміни дорожніх знаків на території району, про необхідність створення відповідної служби в районі по наданню послуг по ремонту і прокладенню внутрішніх електромереж в будівлях жителів , про підтримку багатодітних сімей, про допомогу окремим інвалідам ВВв. Депутат Ціпух В.М. клопотався про ремонт доріг та ремонт даху Будинку культури в с. Краснопілля, де він закріплений депутатом від районної ради. Більшість запитів і звернень наших депутатів успішно реалізовані в життя.

Головою партії була позитивно оцінена робота сільських голів Хоменко Наталії Іванівни з с. Карильське і Павлюка Василя Івановича з с. Краснопілля. депутатів районної ради Кирилюка В.Д., Білоус Н,М. та Ціпуха В.М. Робота районної партійної організації УНП визнана задовільною. Члени зібрання підтримали ініціативу Центрального проводу висувати кандидатом у президенти України голову УНП Юрія Івановича Костенка.

Членом Центрального проводу УНП, заступником голови обласної партійної організації Андрієм Глухеньким були вручені Почесні грамоти і подарунки активістам партії: подружжю Білоусів з Коропа, та Миколі Заліському, голові Городищенського осередку УНП. А голова обласної партійної організації УНП Володимир Ступак передав 100 гривень коштів , як вклад від Української народної партії, на видання регіонального підручника з географії рідного краю для учнів 8-9 класів, автором якого є Білоус Мирон Дмитрович.

Було обрано делегатів на чергову обласну партійну конференцію.

Під завісу роботи конференції до лав партії було прийнято поповнення. Ювілейним 300-м членом УНП в районі стала жителька смт. Понорниця , Федоренко Мотрона Василівна, яка прочитала присутнім свій власний вірш про Батьківщину, а Василь Кирилюк подарував новому члену партії свою поетичну збірку «Дві сили». Надіюсь, що незабаром поетичні твори моєї землячки появляться на шпальтах нашої районної газети.

Юрій Поздняков, голова Понорницького осередку УНП.






Коментарі (0)
avatar