реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Тріск кінця Росії

Зараз, коли йде масована ракетна атака росіян на Україну, наче й не час про це писати - про тріскотливі звуки поразки Росії. Але насправді навпаки - саме в такий тривожний час особливо важливо нам бачити наближення кінця Росії. Воно, зокрема, проявилося, в атаці на аеродром міста Енгельс Саратовської області.

Сьогодні вранці безпілотник упав на цей аеродром, де росіяни стягували бомбардувальники, щоб бити по ненависній їм Україні. Скромний безпілотник упав і знищив, мінімум, два Ту, які були ракетоносіями. Щоправда, згодом супутник покаже - скільки насправді.

До Енгельса від України 700 кілометрів. І якраз співпало, що наші повідомили про випробування такого безпілотника, що на 700 км летить... Співпало просто...

Місто Енгельс - це глибинка Росії. Яка, як здавалось агресору, надійно захищена відстанню. Але - ніт. Дістали.
До речі, це місто має в основі своїй українських чумаків з Полтавщини та Харківщини, які доставляли туди сіль знаменитим на той час Ельтонським трактом. Там вони й поселялися. Будемо вважати, що то чумаки й прокинулися та хуліганять. Між іншим, історична назва цього міста - Покровська слобода.

А ще вибухнув бензовоз на іншому російському аеродромі - у Рязані. Троє військових загинуло.

Все це свідчить: кінець Росії наближається. Недарма Макрон уже запереживав про гарантії безпеки для ... Росії. Ну, можемо віддати росіянам та французам Будапештський меморандум - якраз його сьогодні 28-а річниця. Гарантії були такі - нічособі...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, Чумаки, російсько - українська війна, щоденники війни, місто Енгельс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar