реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Тридцять ключів злодію не допомогли

До поліції звернулися небайдужі громадяни, які помітили, що пізньої пори в одному з автомагазинів у центрі міста хтось нишпорить. На місці події правоохоронці виявили автомобіль, водія якого тепер перевірять на причетність до злочину.

До поліції надійшла інформація про зламані двері в одному з чернігівських магазинів та підозрілих осіб у ньому. Поліцейські негайно виїхали на місце пригоди, але всередині магазину нікого не виявили. Натомість неподалік був припаркований автомобіль «БМВ», за кермом якого знаходився 35-річний чернігівець.

Водій був у рукавичках та мав при собі понад 3 десятки різних ключів для дверей. Також у салоні знаходилися предмети, що зовні нагадують гранати «Ф-1» і «РГД-5», пневматичний пістолет із глушником та магазином, пневматичний балон, пластифіковані запали із металевим важелем та рація. Вечірню знахідну поліцейські вилучили, автомобіль помістили на штрафмайданчик, а от чоловіка тепер перевіряють на причетність до злочину.

Про все це "Сіверщина" лізналася від сектору комунікацій з громадськістю упарвління Національної поліції в області. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за фактом спроби крадіжки — карається штрафом, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.



Теги:крадіжка, ГУ НП в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar