реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Три вибухи в один день

Як повідомило обласне управління з надзвичайних ситуацій, за один день в області здійснено три вибухи снарядів часів другої світової війни.

Так в смт Лосинівка Ніжинського району о 17 год. 50 хв. 19 квітня при проведенні земляних робіт в господарстві по вул. Тельмана, 51 було виявлено артилерійський снаряд калібру 75 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце знахідки охороняється. Подана заявка на знешкодження до управління МНС України в Чернігівській області.

Також групою піротехнічних робіт управління МНС України в області о 18 год. 10 хв. 19 квітня було знищено 5 артилерійських снарядів калібру 85 мм часів Великої Вітчизняної війни, які було виявлено 18 квітня в с. Петрівка Прилуцького району.

І групою піротехнічних робіт управління МНС України в області о 9 год. 45 хв. 19 квітня було знищено 2 артилерійських снаряди калібру 125 мм та 105 мм часів Великої Вітчизняної війни, які було виявлено 18 квітня в м. Чернігові по вул. Набережній, 14 неподалік рятувальної станції №1.




Теги:вибухи, снаряди, мнс, Друга світова війна


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Який сюжет!
Снаряд не розірвався, бо це зробили німецькі підпільники комуністи-інтернаціоналісти соратники Тельмана?
Ось чому назвали на честь їх вождя в Лосинівці вул. ім. Тельмана.
Саме так сталінська пропаганда малювала у кінофільмах ще у 1941-1942рр. допомогу німецьких інтернаціоналістів-комуністів на чолі з Тельманом на заводах Круппа.
Правда, коли німці дійшли до Маскви і Грозного, довелося відкинути комуністичну казочку про інтернаціоназм і підсісти на звичайний російський ура-патріотизм зразка 1812 року.
Одне, питання!
Що робив генералісімум О.Суваров в чужих Альпах у 1799 році зі своїми русскіми орлами?
І що робила російська ариія у 1806 році під Аустерліцем на "ісконно русскай земліце"?
Звідки після цього у 1812 році атєчєственная війна взялася і окупацією Парижу на під кінець?
Війна, як звичайна війна для ХІХ століття.
1812 рік - лише епізод Російсько-французської війни, яка тривала майже 20 років.
avatar
2
Который раз удивляюсь пану Соломахи – он так здорово умеет выискивать врагов Украины. Ну просто фокусник и фантазёр! surprised
avatar
3
Як казав Кузьма Прутков (псевдо трьох "фокусників і фантазерів" з ХІХ століття): "Зрі в корінь!"
avatar