реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Треба вчитися у німців

Занадто негативу на всіх теле, а елементарних передач, як економити електрику немає.Треба елементарно порахувати скільки німецька сім'я тратить кіловат електрики в місяць і наша при однаковій площі ..

Роз'яснювати людям, що коли вони нагріють воду в електрочайнику до кипіння, а потім переллють в каструлю на електроплиті, то електрики піде на приготування їжі майже в 2 рази менше. Адже електроплита має потужність 20 телевізорів старих,а 50% тепла втрачається в повітря,як і з горілок газових плит.Рекламу проточних електроводонагрівачів треба заборонити-- беруть як 30-40 телевізорів(більше 2000 ват).Навіть накопичувальні електробойлери треба включати тільки на період душу,бо беруть як праска(1500 ват),тобто 20 телевізорів. Якщо поставити окремий електролічильник, то на душ 1 людини в 50 літровому бойлері йде 1 кіловат електроенергії. Деякі теле неправильно інформують людей, що для сім'ї потрібен тільки 80 літровий бойлер.

Невже важко знайти сім"ю з 4-х осіб, яка миється для душу 50 літровим і хватає і таких сімей більшість. За 5-10 хвилин бойлер нагріває знову 50 літрів до 36 градусів,як для купання новонародженого, на людину йде 25 літрів,якщо невеликий напір води,космонавти миються 5 літрами.

Жируємо так, що німці відпочивають (які нас кредитують). Як розповідало теле, німці взимку ванни рідко приймають, бо дорого, а посуд миють в пластиковій загальній посудині. Радбез повинен займатись і енергетичною безпекою країни. Росія літала в утопіях 15 років ,і не готовилась, що проти її економіки мусульмани можуть примінити нафто ядерну зброю,нафтову Хіросиму.

Є дармовий метод підігрівання води для кухні і вмивання до +20 --поставити пластиковий бачок під потолок на 5 відер і за ніч накачана туди вода нагріється(або звичайний 3-х літровий рукомийник 60-х років,який автоматично закривається під вагою клапана.Вмивання теплою водою близько +30* приводить до старіння шкіри,як говорять спостережливі дерматологи.

І до теми лікування травами,яка недавно була на сайті. Простудні хвороби на початку захворювання може допомагати лікувати бальзам "Давній рецепт",який є в горілчаних магазинах і випускається на Черкащині: 12трав, якими лікувались козаки - кропива, мати й мачуха,горіх, шипшина,алтей, липа, материнка, буркун, ромашка, календула, полин, меліса, калган .Якби завод випускав його і 20градусним(не 40*), то приймалось би як лікарство 1л 2рази в день і військовими на війні.

Олег ПЕТРЕНКО



Теги:бальзам, електробойлер, німецька сім'я, енергоощадність, лікування травами


Читайте також



Коментарі (0)
avatar